Gyula – ARANY 200 – Toldi Selfie

Gyula városa

ARANY 200 – Toldi Selfie

TOLD A SZELFIT TOLDIKÉNT ÉS NYERJ!

Pályázati felhívás Gyuláról   

 Készíttessék szelfi az nagy Toldi Miklós bőrébe bújva!!

Mivel Arany János 200 évvel ezelőtt, 1817. március 2-án született – Gyulától nem messze, Nagyszalontán -, az emlékév kapcsán számos program, esemény, felhívás született, amelyek elsődleges célja az életmű népszerűsítése. Ehhez kapcsolódik Gyula Város Önkormányzatának programsora is, ami az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) támogatásával valósul meg.

A játék lényege, hogy készíts szelfit, ami valamilyen képi-módon kapcsolódik a Toldihoz, Toldi Miklós legendás hőstetteihez, majd küldd el a bagyizoli@gyula.hu e-mail címre, továbbá várjuk a képeket, a megosztást a Gyulai Polgármesteri Hivatal Kulturális Csoport Facebook oldalára.

A valóban hasznos és értékes nyereményekkel kecsegtető játék, fotópályázat szeptember 19-én kezdődött és egészen november 17-ig tart. A legjobbak jutalma egyrészt egyfajta megjelenési, digitális kiállítási lehetőség, másrészt az első három helyezett díjazása a következő:

-az első 40 ezer forint értékű vásárlási utalványt,

-a második 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt,

-míg a harmadik 20 ezer forint értékű vásárlási utalványt zsebelhet be.

Különdíj is gazdára talál! A legtöbb like-ot gyűjtött szelfi készítőjét a Gyulai Várfürdő lepi meg két fő részére szóló Aquapalota belépőjeggyel.

A beérkező, értékelhető fotókat a játék végén 3 fős szakmai zsűri bírálja el. A résztvevők, a reménybeli nyertesek az ország bármely pontjáról jelentkezhetnek.

Érdemes tehát „rászelfülni” a lehetőségre! Ne feledd, a beérkező szelfinek mindenképpen kötődnie kell a Toldihoz! Lehet ez egy jellemző szituáció vagy egy közismert karakter, ami egyértelműen felismerhető a műből. Ötletnek ott van például a petrencés rúddal való iránymutatás, vagy a repülő malomkő – de nem mi írtuk J. A megvalósítást teljes egészében rád bízzuk, de azért nem árt figyelmet fordítani a fotó üzenetére, valamint a kivitelezés éles, jó minőségére is. Kisfelbontású kreatív képek küldését javasoljuk.

Sok sikert, jó fényeket kívánnak a szervezők.

Bagyinszki Zoltán

 

 

Hozzászólás tiltva.