Gyula – Nyári Művésztelep kiállítása 2016. Kohán Képtár – válogatás

Gyula városa

Immár 35.000  fotó tekinthető meg rendszerezett formában a bagyinszki.eu honlapon!

A sort a Gyulai Művésztelep nyári vázlatkiállításának bemutatása kezdi (zárja).
Néhány év távlatában már sikernek érzem a napi átlag 3-400 látogatót 5-600 letöltő érdeklődőt az értékek bemutatására törekvő bagyinszki.eu honlapon.
Sok idő, sok munka, sok szervezés, sok km, sok energia amit a fenti 35.000 -es szám feltételez.
ELSŐDLEGESEN A TÖRTÉNELMI MAGYARORSZÁG – HAZÁNK VONZÓ LÁTNIVALÓIT, TÖRTÉNELMÉT, MŰEMLÉKEIT, MŰVÉSZETÉT, FONTOSABB RENDEZVÉNYEIT, ÉRTÉKEIT, TERMÉSZETI ÉRDEKESSÉGEIT REJTI A WEBSITE SZÍNES KÉPANYAGA. ( Gyula a kellemes alföldi kisváros a lakóhelyem, érthetően kitüntetett helyet foglal el a képek, városok, települések sorában).
Népszerű a dolog, sokan keresnek itthonról külföldről, e-mailen kérnek képeket, gratulálnak , értékelve a munkát, a képeket, a fotókat-  további jó utat kívánnak a folyamatos tartalmi bővüléshez. Bízom benne , hogy a határon túli barátaink honfitársaink is rátalálnak a mi közös szépségeinkre Európán kívül a tengeren túl is.
A népszerű ismeretterjesztés mellett számomra fontos, és valódi motiváció: tudatni- megmutatni a nagyvilágnak 1000 év tágabb körben értelmezett magyar kultúráját a Miáltalunk létrehozott értékek magyar mivoltát, elsődlegesen itt a Kárpát-medencében !

Köszönöm az érdeklődést, a megerősítést, a barátok kollégák segítségét, a család türelmét.

tisztelettel: Bagyinszkli Zoltán fotográfus a történelmi Magyarországról  / folyt. köv.

2016. szeptember 08.

 

Vélemény, hozzászólás?