Gyula – már 10.000 vendég a csodás AquaPalotában

Gyula városa

A Gyulai Várfürdő új, 2013 év végén megnyíló, létesítménye a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb víziparadicsomát hozza el. Káprázatos méretei – 6338m2 összterületből 894m2 vízfelület – miatt joggal mondható, hogy az AquaPalota a Várfürdő legcsillogóbb gyémántköve.
Az AquaPalota tervezése során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy ne csak a baráti társaságok hangos nevetése töltse meg a teret, hanem a családok önfeledt kacaja is.
Az óriási kesze-kusza medence lubickolásra és csobbanásra szolgál. A beépített számtalan élményelemnek – sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok,hidromasszázs eszközrendszerek – köszönhetően igazi wellness élményt nyújtanak.

Az egész komplexum legszembetűnőbb része a két hatalmas óriási csúszda, ami több 10 méter magasságról indulva megjárja egy vulkán belsejét is, majd, mint a láva, úgy tör ki belőle, és a végén a hűsítő vízbe csobbanva vet véget a szuper élménynek. Azért, hogy a lecsúszás még feledhetetlenebb legyen, különböző vizuális effektekkel érzéki csalódásokat idéznek elő.
A Fényalagút testcsúszdán a megszokott test csúszásra  van lehetőség, a Fel(l)ejtő fánkos csúszdán viszont hatalmas fánkos csúszással lehet végig száguldani, hogy az élmény minél extrémebb legyen.
A trambulin műugrás szerelmesei is otthonra találnak a Gyulai Várfürdő új élményfürdőjében.

A családiasabb kalandra vágyóknak se kell megijedniük, mert a 4 személyes csúszdán, apa – anya-gyerekek, együtt is lecsúszhatnak, hogy közösen csobbanjanak a finom vízbe.
Az éppen járni tudó apróságokra is gondoltunk, amikor egy lépcsőnélküli, fokozatosan mélyülő medencét álmodtunk meg nekik.A medence félénél olyan választó elemet építettünk be, amin már csak a nagyobb gyerekek tudnak átmászni. Ha pedig úgy látják jónak a szülők vagy nagyszülők, hogy a kicsik a szárazföldön is játszanak, akkor sem kell elhagyni az épületet, hiszen a komplexum egyik sarkában aranyos, és minden jó játékkal felszerelt játszótér várja a kicsi Vendégeinket. A „baba-mama szoba” csendes, meghitt világa ideális környezetet nyújt akár a picik etetéséhez, vagy a tisztába tételükhöz.

Ha valaki a sok-sok élmény után szeretné kissé lehűteni magát, külön medencében kedvére úszkálhat egy kicsit.
A felnőtt generáció teljes körű kiszolgálásnak érdekében, vízi bár is kiépítésre került. Így a medencében ülve fogyasztja el a kedves Vendég kedvenc koktélját.
A Gyulai Várfürdő AquaPalotája az egész családnak szól, egész napos élményeket kínálva.

Az AquaPalota legfontosabb élményelemei:

Medencék:

Baba- és Gyermekmedence
2 vízágyú, kalózhajó vizicsúszda, 2 vízköpő kisállat
Rekreációs úszómedence
Élménymedence
12 fekvő masszázspad, Vízfüggöny, Sodrófolyosó, 2 masszázsfülke, 6 nyakzuhany, buzgárok, gejzírek
Merülő medence a szaunázáshoz
Pezsgőmedence
4 fekvő masszázspad, 8 db buzgár
Ugrómedence

Csúszdák:

Fel(l)ejtő fánkos csúszda
Fényalagút testcsúszda
Családi csúszda

Szaunák:

1 finn szauna
1 gőzkabin
1 aromakabin
1 infraszauna

Játszóterek:

1 óvodás játszótér
1 kamaszjátszótér

Vízi bár és Baba-mama pihenőszoba

(forrás: http://varfurdo.hu/)

[google-map-v3 width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”5700 Gyula, Várkert u. 2.{}diving.png{}Gyula – már 10.000 vendég a csodás AquaPalotában” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Vélemény, hozzászólás?