Gyula – dedikálás – 100 éves a gyulai labdarugás

Gyula városa

DEDIKÁLÁS – 100 ÉVES A GYULAI LABDARÚGÁS.
EMLÉKÜLÉST SZEVEZTEK A VÁROSHÁZA DÍSZTERMÉBEN.

2013. 11. 29 -ÉN KB. 140 LABDARÚGÁST KEDVELŐ POLGÁR, EGYKORI ÉS MAI LABDARÚGÓ, SZERVEZŐ ÉS EDZŐ, FOCIS SZAKEMBER ÉS SZURKOLÓ VOLT JELEN A VÁROSHÁZA DÍSZTEREMÉBEN.

A 90 PERCES ( 2 ÓRÁSRA SIKEREDETT ) SZÍNES PROGRAM FELIDÉZTE A VÁROS SPORTÉLETÉT, A FOCIS MÚLT 100 ÉVÉT , A MEGALAKULÁSTÓL AZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSÉIG. BEMUTATKOZOTT A GROSICS AKADÉMIA IS.

EMLÉKEZETES,  ÉRDEKES VIDÁM SZTORIKAT MESÉLTEK A KÖZELMÚLTBÓL, ARATÓ LAJOS PÉLDÁUL  ELMONDTA, A FEKETE PÁRDUC HÁLÓJÁT IS MEGREZGETTE GÓLJÁVAL !

ELJÖTTEK A NAGY ÖREGEK, AZ EZÜST CSAPAT TAGJAI IS. ITT VOLT A VÁROS VEZETÉSE, A POLGÁRMESTER ÚR KÖSZÖNTÖTTE A JELENLÉVŐKET .

SOKAN KAPTAK ELISMERÉST,  EMLÉKLAPOT – A GYULAI  SIKERES NŐI LABDARÚGÓKAT VIRÁGOKKAL KÖSZÖNTÖTTÉK.

MEGYEBÍRÓ JÁNOS EGYKORI FIFA JÁTÉKVEZETŐ SÍPSZÓJÁRA EGY 5 ÉVES LABDARÚGÓ PALÁNTA  INDÍTOTT  STÍLSZERŰEN KEZDŐRÚGÁSSAL.

A HANGULATOS SPORTTALÁLKOZÓN ARCHÍV KÉPEK SORA SEGÍTETTE A MÚLTIDÉZÉST, A PROGRAM DEDIKÁLÁSSAL  ÉS FOGADÁSSAL ZÁRULT. LÁSD A KÉPEKET……

A NAGY ÖREGEK MEGKÖSZÖNTÉK A KEZDEMÉNYEZÉST,  A SZERVEZÉST , A VÁRSVEZETŐK SEGÍTŐ HOZZÁÁLLÁSÁT.

HAJRÁ GYULA !!!!!

Bagyinszki Zoltán
[google-map-v3 width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Gyula, Petőfi tér 3.{}soccer.png{}GYULA- DEDIKÁLÁS” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Vélemény, hozzászólás?