Advent Gyulán 2019. december 1. pár hangulatos ünnepi fotóval.

Gyula városa


Minden elszármazott, ideiglenesen távollévő gyulai honfitársam számára nagyon frisssss gyulai képek ma estéről a z idei Adventről tisztelettel és gyulai szívvel küldöm Magyarországra, a nagyvilágba Számotokra!!!!!
Szép és sikeres városotokból ahol 3 nagyobb karácsonyfa került felállításra, feldíszítésre.
Ismét eltelt mindjárt egy év… rohan az idő. Mindenki felé kérelmem kicsit emlékezzetek, emlékezzenek a régi szép időkre Gyula városára.
Advent első vasárnapja Gyulán, a protokollt és megnyitót a hideg miatt nem vártuk meg…. Feleségemmel sétáltunk egy jót, hallgattuk a zenét – találkoztunk a barátainkkal, ismerősökkel.
A városközpontból néhány hangulatos kép a gyulai karácsonyt megelőzően. A forralt bor nem igazán volt jó, így másfél óra sétát követően hazajöttünk ( már a kezem is kezdett fázni).
A vásárfia most elmaradt, hamarosan jött az ERKEL KÓRUS, MAJD A POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ , A VÁROS EGYHÁZI FELEKEZETEIT KÉPVISELŐ ELÖLJÁRÓKKAL. Ezt követően külön kis ünnepség keretében meggyújtják az első gyertyát Magyarország egyik legnagyobb Adventi koszorúján Gyulán.-ez már közben meg is történt.

Az egyházi év kezdetén tisztelettel: Bagyinszki Zoltán

Hozzászólás tiltva.