Házasság hete 2018 – lelakatolt szerelmek Gyulán

Gyula városa


Fotósként tudom, láttam, hogy több helyen található városi lakat gyűjtemény hazánkban, divat lett a látványos, kitárulkozó, őszinte lelakatolt szerelmes üzenet.
A LEGTÖBB LAKATOLÁS VALÓSZÍNŰ “EGYÜTTES VÁLLALKOZÁS” ÉS A KULCS MEHET A VÍZBE. A gyulai Élővíz – csatorna hídjáról.
Hála az égnek sok még a normálisan gondolkozó fiatal akik hagyományosan szeretnek, keresik a közös boldogulásukat.! és még vidáman bókolnak, megnyilatkoznak tisztelve-szeretve egymást.
Ennek az emlékműve, az érzelmek térplasztikája alakul városunkban is. Bár a súlya az nagy probléma lesz előbb, utóbb el kell majd távolítani mert növekvő bővülő súlyuk alatt leszakadhat a híd. A lassan idegenforgalmi látványosság non + ultrája a városközpont piros mega lakatja az is közkedvelt hasonló fotózási helyszíne Gyulának.
Üzenet a jövőnek. Érdemes megállni elolvasni a bevésett , gravírozott rövidke üzeneteket, a neveket – mert a változatos formájú színű nagyságú anyagú lakatok megőrzik a fiatalok vallomásait.
Lehet hogy az üzenethagyók pár év múlva ismét ellátogatnak hozzánk utódaikkal együtt és keresik majd az itt hagyott rozsdás nyomaikat, lelakatolt szerelmes vallomásaikat- ügyeljünk rá, hogy megtalálják.

Bzoli gyulai fotográfus.

Hozzászólás tiltva.