Képértékesítés

Tisztelt Érdeklődő, Kedves Vásárló!

Bagyinszki Zoltán fotográfus itt látható képei, érdeklődés- konkrét vásárlási igény esetén, külön megbeszélés – egyeztetés tárgyát képezik. A képek pontos témáját, helyszínét, esetleg konkrét tartalmát írásban jelezve Bagyinszki Zoltán részére kell elküldeni a vásárlási szándékot. A fotográfus folyamatosan bővülő hatalmas archívummal rendelkezik, többször bejárta a történelmi Magyarország valamennyi vármegyéjét. Elsősorban a magyar történelem, műemlékeink, művészetünk, városaink, tájaink, természeti szépségeink témakörében készültek a színes felvételek.

Lehetséges a képanyag – döntő többségének – külső felhasználása, megvásárlása a szerzői jogok figyelembe vétele esetén! Digitális formában, kisebb és nagyobb méretben egyaránt. (a honlapon látható képeken túl, diaképekkel és egyéb témájú digitális képekkel is rendelkezik a szerző.)

Konkrét, egyedi fotózási feladat igényes kivitelezése is lehetséges a fenti témákban – természetesen a program részleteinek pontosításával!

Szíves érdeklődését, megrendelését írásban várja a szerző, kérem, keresse Őt az alábbi címen: bz1954@t-online.hu

A képek vásárlási és “szállítási” feltételei, az árakkal együtt – megrendelés esetén kerülnek egyeztetésre! Árlista nincs!

Üdvözlettel és köszönettel: Bagyinszki Zoltán fotográfus

Vélemény, hozzászólás?